Auteurs
Luisterboek Augustus, John Williams

Augustus John Williams

Luisterfragment


Luisterfragment

- Titel:

Augustus


- Auteur:

John Williams


- Model: 9789047617440
- Beschikbaarheid: 3 - 5 werkdagen
Aantal:
29,95€ Excl. BTW: 28,25€

Omschrijving

In zijn derde grote roman, winnaar van de National Book Award, vertelt John Williams het verhaal van de stichter van het Romeinse Rijk, wiens grootsheid even legendarisch was als zijn grenzeloze ambitie: Augustus.

Vanaf de moord op zijn oom Julius Caesar tot aan de laatste dagen van het keizerrijk volgen we Augustus op zijn tocht over het glibberige pad van de macht: niemand is te vertrouwen, de senaat wordt beheerst door eigenbelang en allianties zijn even snel gevormd als gebroken.

Augustus is een meerstemmige roman: via de gefingeerde brieven, dagboekaantekeningen, memoires en reisverslagen van historische figuren als Marcus Antonius, de dichter Cicero en Augustus' dochter Julia, maar ook van een eenvoudige soldaat in de legers van de keizer, verrijst het levensechte beeld van een man die ervan droomt het corrupte Rome te bevrijden van het wispelturige juk van megalomane warhoofden en roofzuchtige rijken.

Net als in Stoner en Butcher's Crossing onderzoekt Williams in Augustus waarden als de verantwoordelijkheid van het individu, vriendschap en de zucht naar macht, en weet hij de dilemma's in een mensenleven als geen ander invoelbaar te maken.

Specificatie

Luisterboek info
ISBN/EAN 9789047617440
Voorlezer Jan Donkers
Media 10 CD-Luisterboek
Luister(speel)duur ca. 12.26 uur
Uitgave Rubinstein, 2014
Taal Nederlands
Genre Fictie, Historische Roman
Trefwoorden Augustus, C. Julius Caesar Octavianus (Romeinse Keizer)

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: