Auteurs
Luisterboek echt gebeurd onderweg, Paulien Cornelisse

echt gebeurd onderweg Paulien Cornelisse

Luisterfragment


Luisterfragment

- Titel:

echt gebeurd onderweg


- Auteur:

Paulien Cornelisse


- Model: 47616009
- Beschikbaarheid: 3 - 5 werkdagen
Aantal:
12,95€ Excl. BTW: 12,22€

Omschrijving

Op Echt gebeurd onderweg zijn korte, indringende, bijzondere en soms heel grappige reisverhalen gebundeld, verteld door mensen die het zelf hebben meegemaakt. De mooiste verhalen verzamel je als je op reis bent. Dit is het tweede luisterboek van Echt gebeurd: een maandelijkse middag waarop mensen waargebeurde verhalen vertellen die ze zelf hebben meegemaakt - geïnspireerd op het zeer populaire Amerikaanse The Moth.

Paulien Cornelisse, Eva Maria Staal en Micha Wertheim zijn al 6 seizoenen bezig met het verzamelen van deze verhalen. Op dit luisterboek staan de beste reisverhalen; van een soldaat in Uruzgan, maar ook van een jongen die graag alleen wil zijn in Parijs. Van een meisje dat in Denemarken hevig bevriend raakt met een Keniaanse, maar ook van iemand die na een Caribische cruise zint op wraak. Daarnaast lezen er mensen voor uit hun puberdagboek - want de puberteit is een reis die niemand zonder kleerscheuren doorstaat.

Met verhalen van Kees van Amstel, Wassili Athanasiades, Jet Berkhout, Elissa Capelle, Paulien Cornelisse, Nina de la Croix, Joep van Deudekom, Yvonne Kruiper, Joost Nijssen, Erik Punt en Eva Maria Staal.

Specificatie

Luisterboek info
ISBN/EAN 9789047616009
Voorlezer paulien cornelisse e.a.
Media 2 cd-luisterboek
Luister(speel)duur ca. 2 uur
Uitgave rubinstein, 2014
Taal nederlands
Genre verhalen, non-fictie
Trefwoorden reizen

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: