Auteurs
Luisterboek vlammen, Suzanne Collins

vlammen Suzanne Collins

Luisterfragment


Luisterfragment

- Titel:

vlammen


- Auteur:

Suzanne Collins


- Model: 47615323
- Beschikbaarheid: 3 - 5 werkdagen
Aantal:
29,95€ Excl. BTW: 28,25€

Omschrijving

Katniss en Peeta hebben de Hongerspelen gewonnen in weerwil van het capitool en de wrede regels die er gelden. De overwinning heeft verstrekkende gevolgen. Vlammen is het zinderende vervolg op De Hongerspelen.

Katniss Everdeen heeft meer geluk gehad dan ze ooit had durven dromen. Samen met Peeta Mellark heeft ze de roemruchte Hongerspelen gewonnen, ook al schrijven de regels voor dat er maar één winnaar levend uit de arena komt. Sinds hun terugkeer naar District 12 wordt er gefluisterd over een opstand tegen het Capitool en door haar heldenrol in de arena is Katniss onbedoeld het boegbeeld van deze naderende revolutie geworden. Als president Snow haar persoonlijk verantwoordelijk stelt voor het temperen van de onrust, raakt Katniss verstrikt in een angstaanjagend politiek web.

Om iedereen van wie ze houdt te beschermen, moet ze de wereld ervan overtuigen dat haar gedeelde overwinning geen daad van rebellie maar de ware liefde voor Peeta was. Maar Katniss beseft niet alleen dat haar hart eigenlijk aan iemand anders toebehoort, ze begint ook te twijfelen of ze het vuur van de revolutie eigenlijk wel wil doven.

Specificatie

Luisterboek info
ISBN/EAN 9789047615323
Voorlezer dieuwertje blok
Media 10 cd-luisterboek
Luister(speel)duur ca. 11 uur en 52 min
Uitgave rubinstein, 2013
Taal nederlands
Genre science fiction
Trefwoorden overleven, dystopieën

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: