Auteurs
Luisterboek wat overblijft, Lieneke Dijkzeul

wat overblijft Lieneke Dijkzeul

Luisterfragment


Luisterfragment

- Titel:

wat overblijft


- Auteur:

Lieneke Dijkzeul


- Model: 47613107
- Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:
24,95€ Excl. BTW: 23,54€

Omschrijving

In een idyllisch winterlandschap wordt zakenman Richard Verkallen gevonden, met sneeuw bedekt, dood. Spoedig blijkt dat Verkallen niet bepaald geliefd was: niet op de zaak en zelfs niet bij zijn gezin. Verkallen zette kwaad bloed bij zijn familie door een donkere vrouw te trouwen. Die vrouw, uit Somalië afkomstig, is inmiddels wanhopig. Na vele jaren is ze het vechten tegen onbegrip en discriminatie moe en wil ze naar huis. Maar hoe zal ze in haar eigen land kunnen overleven met haar gehandicapte zoon?

Inspecteur Paul Vegter ontdekt dat Verkallen er jarenlang een minnares op nahield die hij vlak voor zijn dood aan de kant heeft gezet. Soms is het lot onrechtvaardig, altijd is het onontkoombaar. Niemand beseft dat beter dan de contemplatieve Vegter, die hard bezig is zijn eigen leven weer op de rails te zetten. Met tegenzin werkt hij aan het oplossen van deze schokkende zaak en hij dreigt het overzicht te verliezen.

Lieneke Dijkzeul beschrijft op ontroerende wijze de onmacht van mensen om elkaar te bereiken. Wat overblijft is de spannende nieuwe thriller in de Vegter-serie.

Specificatie

Luisterboek info
ISBN/EAN 9789047613107
Voorlezer lieneke dijkzeul
Media 8 cd-luisterboek
Luister(speel)duur ca. 8 uur
Uitgave rubinstein, 2012
Taal nederlands
Genre thriller

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: