Auteurs
Luisterboek Dunya en desie, Diversen

Dunya en desie Diversen

- Titel:

Dunya en desie


- Auteur:

Diversen


- Model: 9789087540173
- Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:
19,95€ Excl. BTW: 18,82€

Omschrijving

Groeten uit Marokko

Dunya & Desie in Marokko is een avontuurlijke en komische feelgood bioscoopfilm naar de succesvolle televisieserie DUNYA & DESIE.

Dunya & Desie zijn twee hartsvriendinnen uit Amsterdam Noord. Dunya is Marokkaans, opgegroeid met Ramadan, imams en Mekka. Desie is zo Hollands als kaas en tulpen. De vriendinnen zijn inmiddels 18: tijd voor het echte leven. Op haar verjaardag hoort Dunya van haar ouders dat ze wordt uitgehuwelijkt aan een Marokkaanse neef.

Tijdens de zomervakantie gaan ze naar Marokko om kennis met hem te maken. Daar heeft ze weinig trek in. Desie raakt zwanger van haar rijschoolleraar, die haar in de steek laat. Ze besluit op zoek te gaan naar haar biologische vader, die in Marokko blijkt te wonen.

Onaangekondigd meldt ze zich in Marokko bij Dunya`s familie, die niet zitten te wachten op bezoek van deze blonde Amsterdamse Dunya besluit dat Desie in Marokko niet alleen op zoek kan gaan naar haar vader en ontsnapt aan haar trouwplannensmedende familie. Al snel blijkt dat Marokko geen Amsterdam Noord is. Dunya en Desie komen voor een aantal belangrijke keuzes te staan... Is hun vriendschap overal tegen bestand?

Het luisterboek is gebaseerd op het verhaal van de film en de al eerder verschenen roman. De succesvolle bioscoopfilm Dunya & Desie is al beloond met een Gouden Film en was ook verkozen tot Nederlandse inzending voor de Oscar-uitreiking 2009. Het script van de film, waar het luisterboek op is gebaseerd, is geschreven door Robert Alberdingk Thijm.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: