Auteurs
Luisterboek Paul vlaanderen en het alex-mysterie, Francis Durbridge

Paul vlaanderen en het alex-mysterie Francis Durbridge

- Titel:

Paul vlaanderen en het alex-mysterie


- Auteur:

Francis Durbridge


- Model: 9789047606635
- Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:
16,95€ Excl. BTW: 15,99€

Omschrijving

Paul Vlaanderen krijgt bezoek van Sir Graham, die zijn problemen deelt met Vlaanderen. Een aantal bekende mensen is vermoord en telkens vond met de naam ALEX op de plaats van het delict. Paul's interesse voor de zaak wordt versterkt door het overlijden van Sir Ernest, die vlak voor hij overleed de naam 'Alex' in de oren van de detectiveschrijver fluistert. Op weg naar huis wordt de wagen van de Vlaanderens ook nog eens van de weg gereden. Dit alles zijn natuurlijk weer de ingrediënten voor een spannend verhaal.

In 1938 presenteerde de BBC de eerste episode van de hoorspelserie Send for Paul Temple. Daarmee begon de carrière van Paul Temple, de eerste en populairste detective van de Engelse radio, wiens avonturen over het gehele Britse Gemenebest en op het vasteland werden uitgezonden. Van 1939 tot 1969 werden de hoorspelen ook in Nederland uitgezonden en werd er genoten van de avonturen van Paul (en Ina) Vlaanderen.

Paul Vlaanderen en het Alex-mysterie werd oorspronkelijk uitgezonden door de AVRO van 7 januari 1969 t/m 25 februari 1969.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: