Auteurs
Luisterboek Rijmen en verzen, Roald Dahl

Rijmen en verzen Roald Dahl

Luisterfragment


Luisterfragment

- Titel:

Rijmen en verzen


- Auteur:

Roald Dahl


- Model: 9789047609865
- Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:
9,95€ Excl. BTW: 9,39€

Omschrijving

Roald Dahl hield ervan zijn boeken vol te stoppen met liedjes en gedichten over fantastische beesten, onuitstaanbare kinderen en nog veel irritantere volwassenen. Dieuwertje Blok, Willem Nijholt en natuurlijk Jan Meng lezen deze rijmen en verzen met hoorbaar plezier voor. Met verzen uit Sjakie en de chocoladefabriek, De reuzenperzik, Rotbeesten, Gruwelijke rijmen, Rijmsoep, De reuzenkrokodil en Sjakie en de grote glazen lift. Tien procent van de auteursopbrengst van dit luisterboek gaat naar diverse Roald Dahl-liefdadigheidsinstellingen. Meer informatie vind je in dit luisterboek.

Met de stemmen van Dieuwertje Blok en Willem Nijholt, Jan Meng, Johnny Kraaykamp jr, Bob van der Houven, Edna Kalb, Lucy de Lange, Stan Limburg, Fred Meijer, Hero Muller en Patty Pontier.

Roald Dahl is meer dan de schrijver van fantastische verhalen... Tien procent van de auteursopbrengst van dit luisterboek is bestemd voor Roald Dahl-liefdadigheidsinstellingen. De Roald Dahl Foundation ondersteunt de gespecialiseerde zorg op het gebied van de kindergeneeskunde in Engeland. Het Roald Dahl Museum en Verhalencentrum bewaart Dahls unieke archief van brieven en manuscripten. www.roalddahlfoundation.org - www.roalddahlmuseum.org 

Note: deze titel is momenteel in herdruk en niet direct leverbaar!

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: