Auteurs
Luisterboek Het file luisterboek, Diversen

Het file luisterboek Diversen

Luisterfragment


Luisterfragment

- Titel:

Het file luisterboek


- Auteur:

Diversen


- Model: 9789047605782
- Beschikbaarheid: uitverkocht, niet leverbaar
12,95€ Excl. BTW: 12,22€

Omschrijving

Files, we staan er allemaal wel eens in. De één elke dag, de ander één keer per jaar onderweg naar de camping. Natuurlijk kan het best gezellig zijn; zwaaiende kinderen in de auto voor je, lonkende blikken van de bestuurder naast je, maar files leiden vaak nog het meest tot frustratie. Als er iemand is die daarover mee kan praten over de ellende op de weg, dan is het wel Bert Kranenbarg, presentator van het NCRV Radio 2-programma Knooppunt Kranenbarg. Elke werkdag tussen 17.00 en 19.00 helpt hij de automobilisten door de file.

Om het fileleed nog wat verder te verzachten heeft Knooppunt Kranenbarg dit luisterboek samengesteld met verhalen die elk hun eigen invulling geven aan het fenomeen file en het autogebruik in het algemeen. Het verhaal LEVEN NA DE FILE is de winnaar van de Knooppunt Kranenbarg Fileverhalenwedstrijd, waarin luisteraars werden opgeroepen om een kort verhaal te schrijven met de file als hoofdthema. Speciaal voor dit luisterboek schreef Vincent Bijlo een nieuw verhaal, DE VROLIJKSTE EN LANGSTE FILE OOIT.

Met verhalen van: YVONNE KROONENBERG, MART SMEETS, MARTIN BRIL, DOMINEE GREMDAAT, HERMAN FINKERS, JAN KUITENBROUWER, MICHEL TOURNIER, MARJAN BERK, PIET GRIJS, RENATE RUBINSTEIN, GREGOR FRENKEL FRANK, HENK SPAAN, G.L. VAN LENNEP, BAS VAN KLEEF, JUSTUS VAN OEL EN VINCENT BIJLO.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: