Auteurs
Luisterboek Kan dat gepraat niet wat minder?, Diversen

Kan dat gepraat niet wat minder? Diversen

- Titel:

Kan dat gepraat niet wat minder?


- Auteur:

Diversen


- Model: 9789047605416
- Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:
12,95€ 6,48€ Excl. BTW: 6,11€

Omschrijving

De eerste paar uitzendingen van Radio Rijnmond werden in december 1983 op een zolderkamertje gemaakt. Urenlange non-stop muziek was het, door Arie Groeneveld en Erik Post met behulp van een oude Revoxbandrecorder in elkaar gezet. Niet lang daarna begonnen de 'echte' uitzendingen: met nieuws, sport, achtergronden en opmerkelijke interviews.

Het telefoonnummer van Radio Rijnmond - 4364436 - is in 25 jaar tijd zo vaak op de zender genoemd dat het soms wel een mantra leek. De luisteraar moest betrokken worden! Meteen in die eerste dagen werd er dan ook veelvuldig gebeld. Met onder meer pijnlijke vragen. Waar die non-stop muziek toch gebleven was. En: 'Kan dat gepraat niet wat minder?'

Radio Rijnmondpresentator Roland Vonk maakte een compilatie uit 25 jaar Radio Rijnmond. Met en over Nico Haasbroek, Bep van Klaveren, Jules Deelder, Mike Boddé, A. Moonen, Pim Fortuyn, Bram Peper, Bill Clinton, Willem van Hanegem, Wilfried de Jong, Bob den Uyl, Willie Batenburg, Ivo Opstelten, Lee Towers en natuurlijk Feyenoord, de Erasmusbrug, Leefbaar Rotterdam, de Kuip en Bokito.

Inclusief boekje met achtergrondinformatie.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: