Auteurs
Luisterboek Pippi langkous, Astrid Lindgren

Pippi langkous Astrid Lindgren

Luisterfragment


Luisterfragment

- Titel:

Pippi langkous


- Auteur:

Astrid Lindgren


- Model: 9789047601647
- Beschikbaarheid: in herdruk
14,95€ Excl. BTW: 14,10€

Omschrijving

Pippi ziet er wat raar uit met haar stijve vlechten, vreemde jurken en veel te grote schoenen. Maar voor haar buurkinderen is zij de sterkste, de stoutste en vooral de leukste kameraad.

Pippi Langkous is het sterkste meisje van de wereld. Ze woont helemaal alleen in Villa Kakelbont. Nou ja, helemaal alleen... haar paard en haar aapje meneer Nilsson wonen er ook nog. Pippi doet alles anders als andere kinderen. Zo slaapt Pippi moet haar voeten op het kussen. ‘Dat doen ze in Guatemala, dat is de enige manier om te slapen,’ zegt Pippi dan! 
De grote meneren en mevrouwen van de stad vinden het niet kunnen, zo’n meisje van negen alleen in een huis. Ze vinden dat Pippi naar een kindertehuis moet, maar als Pippi hoort dat je daar geen paarden en apen mag hebben, piekert ze er natuurlijk niet over. ‘Dan moeten jullie de kinderen voor jullie kindertehuis maar ergens anders vandaan halen,’ zegt Pippi dan!
Het allereerste boek van Pippi Langkous wordt gelezen door Dieuwertje Blok, die dat met hoorbaar plezier doet.  Ook  de luisterboeken ‘Pippi gaat aan boord’ en ‘Pippi in Taka-Tuka-land’ werden door  Dieuwertje Blok ingesproken.

 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: